Daikin klime Bnaja Luka

Stvaramo savršenu klimu za vas
Više od 90 godina Daikin razvija i proizvodi visokokvalitetne klimatizacijske sustave koji pružaju optimalnu kombinaciju hlađenja i grijanja. Da bi se osigurala savršena klima i potpuna rješenja za domove i urede, poštujući pritom sve veću brigu za okoliš, potrebna je najviša razina inovativnosti i kvalitete.

Zašto odabrati Daikin klime Banja Luka?
Daikin je svjetski lider u tehnologiji klimatizacijskih sustava za rezidencijalnu i komercijalnu primjenu i vodeći proizvođač sustava za grijanje, ventilaciju, klimatizaciju i tehničko hlađenje.Od 1924. stvaramo i unaprijeđujemo jedinstvena rješenja za grijanje i hlađenje. Pokrivamo cijeli proces od proizvodnje do instalacije jedinica (kroz proizvodne pogone u Japanu i Europi) do proizvodnje radne tvari.Osigurati savršeni komfor našim kupcima, kroz klimatizacijske uređaje visoke kvalitete, oduvijek je bio naš ključni cilj i tome smo u potpunosti posvećeni već 90 godina.

Mi predvodimo, a ostali nas slijede
Nastavit ćemo globalno vodstvo, budući da nam naša stručna ekspertiza na svim sektorima tržišta u kombinaciji sa 90 godina iskustva omogućuje da isporučimo dodatnu vrijednost u dugotrajnim vezama koje se temelje na povjerenju, poštovanju i vjerodostojnosti.Obećavamo da ćemo nastaviti gledati unaprijed, pristupajući izazovima kao mogućnostima za razvijanje još boljih rješenja. Uvodit ćemo inovacije i davati sve od sebe za naše kupce i tvrtku.Poštovat ćemo ove temeljne vrijednosti imena Daikin i uživati u održivom uspjehu uz kontinuiran rast.Ova jedinica obavlja svoj zadatak besprijekorno: osigurava vam savršen komfor kakav i zaslužujete. Zapravo, čini i više od toga.
› Štedite energiju ne umanjujući komfor pomoću stand-by načina rada.
› Uključite komforan način rada i opustite se. Jedinica pruža savršen osjećaj svima, bez propuha.
› Filter za pročišćavanje zraka uklanja do 97% alergena tako da udišete čist zrak
› Slatko spavajte s uključenom jedinicom jer je nećete čuti dok radi.