GREE  klime Banja Luka

GREE Electric Appliances, Inc. of Zhuhai (“Gree klime banja luka”) je najveći specijalizovani proizvođač klima uređaja na svijetu. Sa sjedištem u gradu Zhuhai (Kina), proizvodnja se odvija u više desetaka tvornica širom svijeta te u njima radi preko 80.000 radnika, a od čega je više od 10.000 inženjera iz odseka istraživanja i razvoja.

Gree klime Banja Luka, Gree porodica iz dana u dan raste zahvaljujući tome što je klima uređaj proizveden u Gree fabrikama priznat od strane korisnika širom svijeta. Time je zasluženo sjeo na prvo mjesto proizvođača klima uređaja u svijetu. Gree godišnje proizvede preko 60 miliona primjeraka kućne i preko 5,5 miliona primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaka treća prodana klima  u svijetu proizveo upravo Gree. O njegovoj vrijednosti, kvaliteti i postojanosti govori i zasluženo mjesto u Top 100 kineskih kompanija već 12 uzastopnih godina (prema priznatom svjetskom časopisu Fortune Magazin), kao i činjenica da je Gree jedini kineski proizvođač koji ima priznanje „World Brand“ Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.

Predstavljamo Vam G10 Inverterski zidni model: U-CROWN klima uređaj s kojim osiguravate ugodno grijanje i hlađenje tijekom cijele godine pri najekstremnijim vremenskim uvjetima. U-Crown klima uređaj na tržištu se od svojih konkurenata izdvaja zbog korištenja tehnologije dvostupanjskog kompresora koja mu omogućava grijanje i zadržavanje nominalnog kapaciteta na ekstremno niskim temperaturama. U-Crown klima uređaj pri vanjskoj temperaturi od -15°C zadržava puni nominalni kapacitet grijanja, a njegov rad je zajamčen i na -30°C i to s veoma visokim kapacitetom 80% nominalnog kapaciteta grijanja. Postiže visoke vrijednosti sezonskih koeficijenata učinkovitosti SEER i SCOP (A++).