LG klime Banja Luka

LG se pohvalio novom generacijom klima uređaja koji su tihi, štedljivi, puni naprednih mogućnosti i izvrsno pročišćuju vazduh. Idealno za alergičare poput moje malenkosti. Evo detalja…

Najnoviji LG-evi klima-uređaji iz serije Dual COOLštede energiju te su opremljeni nizom pametnih značajki i naprednih tehnoloških rješenja.

Nude odlične performanse i praktičnost, dok se istovremeno svojim minimalističkim dizajnom savršeno uklapaju u suvremeno uređenje prostora. Bez obzira radi li se o modelu ARTCOOLDeluxeSirius ili Standard, upravljanje temperaturom i kvalitetom zraka u prostoru je jednostavno, ugodno i učinkovito.

Dezodorira i sterilizira do 99,9% bakterija u zrakuU kućama se u zraku često nalaze brojne štetne mikroskopske čestice prašine i bakterije, koje mogu negativno utjecati na zdravlje ukućana. Razni sustavi filtriranja i zaštite LG-evih klima-uređaja pročišćavaju zrak i smanjuju neugodne mirise.

Osim filtera s dvostrukom zaštitom koji skuplja sve čestice prašine veće od 10 mikrometara, tu je i ionizator Plasmaster koji oslobađa preko tri milijuna iona koji se vežu za štetne čestice kako bi učinkovito sterilizirali zrak i okolne površine te istovremeno neutralizirali mirise. Tako je dokazano da LG-ev ionizator sterilizira bakteriju E.coli u preko 99,9% slučajeva, i to u svega 30 minuta!

Osim toga, funkcija sveobuhvatnog automatskog čišćenja sprečava stvaranje bakterija i plijesni na izmjenjivaču topline te tako pruža ugodnije i udobnije okruženje za korisnike. LG klime Banja Luka