MAŠINSKO ODČEPLIVANJE KANALIZACIJE BANJA LUKA

Pružamo usluge mašinsko odčepljivanje kanalizacije banja luka odvodnih i dovodnih cevi najsavremenijim mašinskim sajlama, i snimanje kanalizacije.Mašinsko odčepljivanje kanalizacije banja luka od 0-24

Mašinsko odgušenje kanalizacije

Ako vam se javi ovaj problem, a vi probate da ga rešite na starinski način, tako što napunite šerpu vodom, u nju stavite so i sodu bikarbonu, pa zatim sipate u odvod i sačekate par sati – najverovatnije je da ćete izgubiti dragoceno vreme a nerešen problem će ostati i ne samo to – problem će postati još veći a njegovo rešenje još skuplje. Zato, pozovite servis odmah.Kada se radi o malim zagušenjima, za njih se koriste mašine sa motornom sajlom, a kada su zagušenja veća, koriste se mašine za ispiranje kanalizacije pod visokim pritiskom.

Mašinsko odčepljivanje kanalizacije banja luka – iskustva

Kao što smo već naveli, ovaj problem nastaje usled nagomilavanja hrane i predmeta u sudoperama, kadama, lavaboima i wc šoljama. Ljudi često greše i upotrebljavaju razna hemijska sredstva pri tom misleći da će time pročistiti cevi i da će zagušenje nestati, to jest da će se odvodi otpušiti. Međutim, potrebno je znati, da prekomerna upotreba ovih hemijskih sredstava može dovesti do oštećenja sanitarnih površina, a i za zdravlje vaših ukućana takve  hemikalije nisu najbolje rešenje.

Mašinsko odčepljivanje kanalizacije banja luka

Odčepljenje kanalizacionih odvoda
Odčepljenje kade
Odčepljenje sudopere
Odčepljenje WC šolje
Odčepljenje slivnika
Odčepljenje lavaboa
Odčepljenje čučavaca
Odčepljenje pisoara

Kada sifon u potpunosti rastavite, sve dijelove temeljito očistite tvrdom četkom. Može se dogoditi da tvrdokorne naslage morate odstraniti oštricom starog noža ili strugalicom. Nakon što sve dijelove temeljito isperete, obrnutim ih redoslijedom opet sastavite. Iskoristite ovu priliku, pa zamijenite i sve brtve i gumene manšete na zidnom priključku. Ako je cijeli sifon u lošem stanju, zamijenite ga cijeloga. Uobičajene mjere sifona za umivaonik su 1 ¼ cola s 40-mm odvodom. Pri kupnji imajte sa sobom stari sifon kao uzorak. U nekim je primjerima zamjena plastičnog sifona s fleksibilnim priključkom ionako najpraktičnije rješenje.

vodoinstalacije Banja Luka