Mitsubishi klime Banja luka

Mitsubishi electric je jedan od najvećih proizvođača opreme za klimatizaciju u svetu. Mitsubishi klime electric je jedan od najvećih proizvođača opreme za klimatizaciju u svetu. Servis opreme je obezbedjen. Mitsubishi Business serija je idealno rešenje za vaš poslovni prostor. Napredna tehnologija će vam pružiti vrhunski kvalitet i energetsku uštedu. Mitsubishi klime Banja Luka.

Najbolji modeli Mitsubishi klima uređaja. Mitsubishi inverter klime. Buka koju proizvodi unutarnja jedinica gotovo je nezamjetna te se može mjeriti sa ljudskim šapatom. Spavanje uz uključen klima uređaj nikada nije bilo ugodnije. Efikasan filterski sastav opremljen je antioksidansima koji su djelotvorni protiv virusa i bakterija.

Mitsubishi klima uređaji koriste jedinstvenu tehnologiju tišine, osiguravajući vam najbolji komfor uz najnižu razinu buke na tržištu, zatim uštedu energije (preko 20 %) koristeći najnaprednije tehničke mogućnosti,te inovativne plazma filtere (Plazma duo) za uklanjanje neugodnih mirisa, s filterom za pročišćavanje zraka.