Pozovite

+387 66 300 302

Vodoinstalater banja luka

Vodoinstalacije

Vodoinstalater Banja Luka

Sigurno ste bili u prilici da Vas nervira česma u kuhinji koja kaplje. Prava panika zavlada u kući ako u toku noći izbije ventil i mlaz vode nezaustavivo bije u drugi zid. Za sve ovakve slučajeve neophodan Vam je pouzdan i uvek dostupan vodoinstalater.

U našoj firmi rade iskusni i kvalifikovani, pouzdani majstori sa najmodernijom opremom. Radimo sve vodoinstalaterske usluge kada je u pitanju vodovod: saniranje oštećene vodovodne cevi, postavljanje vodovodne instalacije, čišćenje vodovoda  Za  izvedene vodoinstalaterske usluge dajemo i garanciju. Uz sve to poštujemo Vaše vreme.

Postavljanje vodovodne instalacije brzo i pouzdano u vašoj kući, stanu rade vodoinstalateri u Banja Luci;

  • Vodoinstalaterske  usluge Banja Luka
  • Vodoinstalater  Banja Luka
  • Vodoinstalacije Banja Luka

Dostupni smo svakog radnog dana 24h dnevno i vikendom – onda kada vam je neophodan popravak vodovoda. Postavljanje vodovodne instalacije obavljamo kvalitetnim materijlima.

Radimo sve opravke i odgušenja, kada je u pitanju vodovod i kanalizacija. Dostupni smo onda kada je to Vama potrebno.  Na vaš poziv dolazi vodoinstalater. Hitne intervencije za nas su izazov. Naše mobilne ekipe stižu brzo i efikasno rešavaju vaš problem, bilo da je reč o sanaciji vodoinstalacija ili postavljanju novih vodovodnih instalacija prilikom izgradnje ili adaptacije vaše kuće. Vodoinstalaterski radovi se obavljaju brzo, kvalitetno i uz garanciju.

Kako radimo?

Postupak našeg poslovanja

Vi nas
kontaktirate

Iznesete Vaše zahtjeve, ili problem koji imate.

Mi dolazimo
i intervenišemo

Ako je kvar mi to popravljamo,ako je nova ugradnja dogovaramo.

Vaša usluga je
za završena

Novo postavljena klima ili završen servis klime.

Gradski servis

Vodoinstalater Banja Luka – Gradski Servis

Vodoinstalater je stručnjak koji se bavi instalacijom, popravkom i održavanjem vodovodnih sistema. Njegove usluge obuhvataju širok spektar poslova, od instalacije novih vodovodnih linija i uređaja, popravke curenja i začepljenja, do zamjene starih i dotrajalih vodovodnih cijevi.

Vodoinstalater obično ima široko znanje o različitim materijalima koji se koriste za vodovodne instalacije, kao što su bakar, PVC, PEX i drugi. Takođe, on/ona su obučeni u radu s alatima i opremom koji se koriste u vodoinstalaterskim radovima, kao što su cijevi, priključci, brtve, pištolji za silikon, odvijači, stezaljke, rezalice i drugi.

U nekim slučajevima, vodoinstalater može biti angažovan u instaliranju i održavanju uređaja koji koriste vodu, poput vodokotlića, bojlera, tuševa, slavina, lavaboa i drugih sanitarnih uređaja. Takođe, vodoinstalateri mogu pružati i druge usluge kao što su instalacija sistema za odvodnju, popravke kanalizacije, montaža sistema za grijanje vode i slično.

Ukratko, vodoinstalater je stručnjak koji se bavi instalacijom, popravkom i održavanjem vodovodnih sistema i uređaja. Njegove usluge obuhvataju širok spektar poslova, a on/ona ima znanje i iskustvo u radu s različitim materijalima i opremom koji se koriste u vodoinstalaterskim radovima.

Zatražite ponudu