Pozovite

+387 66 300 302

O nama

Gradski servis

Ugradnja klima uređaja

Ugradnju klima uređaja obično obuhvata niz usluga koje se pružaju kako bi se osigurala kvalitetna instalacija klima uređaja i njihovo optimalno funkcioniranje. Neki od koraka koji se obično sprovode prilikom ugradnje klima uređaja uključuju:

Pregled mjesta za instalaciju: kvalifikovani radnik pregleda mjesto gdje se planira instalacija klima uređaja i procijeniti veličinu i snagu uređaja koja će biti potrebn.

Priprema mjesta: prije instalacije klima uređaja, stručnjak će obično pripremiti mjesto na kojem će se uređaj instalirati. To može uključivati ​​čišćenje prostora, izvođenje elektro i vodovodnih radova te izradu otvora za prihvat cijevi.

Instalacija: nakon pripreme mjesta, majstor će instalirati klima uređaj. To uključuje povezivanje cijevi, postavljanje vanjske jedinice, ugradnju unutarnje jedinice, priključivanje električnih i vodovodnih instalacija te testiranje uređaja.

Testiranje i podešavanje: nakon instalacije, radnik će testirati uređaj kako bi se osiguralo da radi ispravno i kako bi se prilagodila željena temperatura. Takođe će se provjeriti da li su sve veze ispravne i da li klima uređaj radi efikasno.

Obuka o održavanju: klijentu će obično biti pružena obuka o održavanju klima uređaja kako bi se osiguralo da ga klijent pravilno koristi i održava. To može uključivati ​​čišćenje filtera, provjeru kondenzata, provjeru rashladnog sredstva itd.

Ukratko, naš servis za ugradnju klima uređaja uključuje niz koraka kako bi se osigurala kvalitetna instalacija klima uređaja i njihovo optimalno funkcioniranje. To uključuje pregled mjesta za instalaciju, pripremu mjesta, instalaciju, testiranje i podešavanje te obuku o održavanju klima uređaja.

Imate pitanje?

+387 66 300 302

Gradski servis Banja Luka

Ugradnja klima uredjaja i održavanje

GRADSKI SERVIS  pruža brzu, pouzdanu i kvalitetnu uslugu popravka  aparata u domaćinstvu, a naši majstori su visoko kvalifikovani tehničari. Koristimo najnoviju i najnapredniju opremu, kako bi pružili zadovoljavajuće rezultate i održali željene standarde kvaliteta. Pored toga, naš servis uvijek ima na umu svoje klijente, nudeći povoljne cijene popravka, koje se uvijek formiraju prije samog početka rada naših majstora, tako da ste uvijek u kontroli nad procesom popravka Vaših uređaja.

0 %
Zadovoljnih klijenata
0 %
Podrška

Kako radimo?

Postupak našeg poslovanja

Vi nas
kontaktirate

Iznesete Vaše zahtjeve, ili problem koji imate.

Mi dolazimo
i intervenišemo

Ako je kvar mi to popravljamo,ako je nova ugradnja dogovaramo.

Vaša usluga je
za završena

Novo postavljena klima ili završen servis klime.

Novosti

Najnovija dostignuća u klimatizaciji